Beton Ciré Badkamer: de beste renovatie.

Beton cire badkamer

Bij het kopen van een huis kan de badkamer een doorn in het oog zijn, maar het  totaal opknappen kan een dure en tijdrovende klus zijn. Geen zorgen! Er is een goedkope, duurzame oplossing die uw badkamer een unieke look geeft: Kies voor een Beton Ciré badkamer!

Renoveren zonder slopen

Beton Ciré is een franse techniek waarbij een dun laagje betonstuc aangebracht wordt op iedere geluikzuigende, scheurvrije gewenste ondergrond. De betonstuc bestaat uit een mengsel van gemalen kiezelstenen en zand en een speciale, sterke hars. De techniek werd duizenden jaren geleden al gebruikt door de Fransen en Romeinen om bruggen af te dichten en is nu weer helemaal hip om uw badkamer mee op te knappen! Beton Ciré is namelijk het ideale materiaal om uw badkamer in een nieuw jasje te steken.

Na de juiste voorbewerking, kan de Beton Ciré laag op iedere ondergrond aangebracht worden. Het is dus geen probleem als er al hout, gipsplaat, metaal of zelf tegels in uw badkamer liggen. Nadat deze ondergronden eerst zijn voorgestuct kan beton cire er over heen. U brengt eenvoudig zelf het dunne laagje betonstuc aan. De stuclaag is slecht een paar millimeter dik, waardoor het naadloos aan zal sluiten en er geen hoogteverschillen zullen ontstaan. 

De Beton Ciré wordt gemengd met pigment en hierdoor is de stuclaag te bestellen in iedere gewenste kleur. Zo kunt u dus helemaal zelf beslissen hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Kies bijvoorbeeld voor een warme Oosterse look met een levendig strepenpatroon of werk uw badkamer af in een strakke, moderne grijstint. 

De voordelen van een Beton Ciré badkamer

Hoewel er maar een dunne laag Beton Ciré in uw badkamer aangebracht hoeft te worden, is de stuclaag toch enorm sterk en flexibel. Na voorbewerking hecht het zich eenvoudig op de onderlaag en blijft daardoor jarenlang  zitten. 

Als u Beton Ciré bestelt, kan dit geleverd worden met een extra topcoating. Deze zorgt ervoor dat de Beton Ciré stuclaag kras bestendig en stevig is en dat de laag volledig waterbestendig wordt. Ideaal dus voor in uw vochtige ruimte. 

En u hoeft niemand in te huren om de betonstuc aan te brengen. U kunt de renovatie volledig zelf doen. Dat scheelt natuurlijk enorm veel geld en hierdoor kunt u uw Beton Ciré badkamer geheel naar wens maken.

Hoe onderhoud ik mijn betonstuc badkamer?

Het schoonmaken van de badkamer kan een hele vervelende klus zijn. De betonstuc scheurt niet vanzelf en sluit naadloos aan. Hierdoor zijn er geen gaten of kieren waar het vocht zich op en kan er geen schimmelvorming ontstaan. Hierdoor is uw Beton Ciré badkamer ontzettend hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. 

Ik ben helemaal overtuigd!

Dat begrijpen wij. Uw nieuwe Beton Ciré badkamer zal een volledige make-over krijgen voor een kleine prijs en nog jarenlang prachtig blijven! U kunt de juiste Beton Ciré bestellen en meteen de juiste aanwijzingen voor het aanbrengen ervan ontvangen van onze experts! En voor u het weet, heeft u een prachtige, nieuwe Beton Ciré badkamer!

One thought on “Beton Ciré Badkamer: de beste renovatie.

  1. Shane Verstraten says:

    Ik ben langsgegaan bij de showroom met vragen over beton cire in mijn douche.
    Patrick heeft mij erg geholpen met het maken van een keuze en heeft mij goed begeleid in het aanbrengen van beton cire.
    Ik kom zeker vaker langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je een betere website ervaring te bieden. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies