Een nieuwe Beton Ciré Vloer

Je kunt zelf de structuur en tekening van je beton cire vloer maken

De vloer van uw woonkamer, keuken of slaapkamer heeft veel onderhoud nodig. Er wordt vaak overheen gelopen, enorm veel gebruik van gemaakt en daarom is het belangrijk dat uw vloer tegen een stootje kan. Maar het moet er natuurlijk nog steeds wel mooi uit blijven zien en passen bij uw persoonlijke woonstijl. Gelukkig zijn er vloeren die onderhoudsvriendelijk zijn, die veel kunnen verdragen én die uw kamer een unieke uitstraling geven. Als u kiest voor Beton Ciré vloeren, kiest u voor kwaliteit waar u nog jarenlang plezier van hebt!

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré wordt ook wel betonstuc genoemd. Het is een mengsel van cement, hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Beton Ciré is een Franse techniek waarbij er een dunne laag betonstuc aangebracht wordt op vloeren, wanden of meubels. Het ideale aan de betonstuc is dat het, na de juiste voorbehandeling, op ieder oppervlak aan te brengen is. Door het afwerken met een topcoating, wordt de Beton Ciré geheel waterdicht en kras bestendig, waardoor het ideaal is om uw vloer mee af te werken. 

Wat is de look van een Beton Ciré vloer?

De meeste huizen zijn voorzien van een parket of laminaatvloer. Maar in de nieuwste woontrends, wordt er steeds vaker gekozen voor een gietvloer. Met een Beton Ciré vloer geeft u uw kamer een unieke, strakke uitstraling die meteen op zal vallen.

Beton Ciré is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Door de juiste kleur bij uw inrichting te vinden, is de betonstuc geschikt voor iedere woonstijl. Er wordt vaak gekozen voor een grijstint, omdat dit de stoere, strakke betonlook geeft. Maar de Beton Ciré kan gemengd worden met bijna ieder pigment en is dus is bijna alle kleuren te verkrijgen! 

Daarnaast kunt u zelf beslissen hoe de betonstuc aangebracht wordt op uw vloer. U kunt kiezen voor een strakke afwerking. Maar u kunt er ook voor kiezen een patroon aan te brengen door zichtbare veeg strepen te maken. Hiermee geeft u uw vloer een levendige uitstraling. 

U kunt de Beton Ciré vloeren dus helemaal afwerken naar uw eigen stijl en wens.

Waarom is Beton Ciré de juiste keuze voor uw vloer?

Beton Ciré is een dunne laag betonmortel die aangebracht kan worden op iedere ondergrond. U hoeft uw oude vloer dus niet te slopen voor u de betonstuc aanbrengt en dat scheelt enorm veel tijd en geld! Ondergronden moeten wel van 1 en de zelfde zuiging zijn, zonder scheuren en naden. Daarnaast kunt u de betonstuc zonder problemen aanbrengen over uw vloerverwarming. Doordat er slechts een dunne laag aangebracht wordt, zal de betonlook vloer naadloos aansluiten op uw drempels en plinten. Zo heeft u dus een gloednieuwe vloer met heel weinig moeite!

De Beton Ciré en de primers en coatings waarmee de vloer wordt voorbereid en afgewerkt, zorgen ervoor dat de vloer volledig waterdicht, kras bestendig en onderhoudsvriendelijk is. Beton Ciré vloeren zijn schokbestendig, flexibel en sterk en zullen hierdoor jarenlang hun stevigheid behouden. Daarnaast zijn de vloeren makkelijk schoon te houden, omdat ze naadloos zijn er u dus geen stof of vuil tussen kieren of plinten vandaan hoeft te halen. Een Beton Ciré vloer is dus een stijlvolle, hygiënische en onderhoudsvriendelijke keuze! 

Beton Ciré vloer aanschaffen

Doordat er slechts een dunne laag betonmortel wordt aangebracht, is Beton Ciré een stuk goedkoper dan andere gietvloeren. En wat nog beter nieuws is: u kunt de betonlook laag gemakkelijk zelf aanbrengen en hoeft dus geen professional in te huren voor uw verbouwing. En veel plezier met uw prachtige nieuwe vloer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je een betere website ervaring te bieden. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies