Beton Ciré is de natuurlijke betonlook stuc waarmee u vloeren, wanden, meubels en keukens mee kunt voorzien van een betonnen toplaag. Steeds meer mensen kiezen voor de robuuste look van beton in hun woning. Door de vele kleuren past het bij elk interieur.

Bekijk alle Kleuren

Voor elk interieur, een prachtige kleur!

Beton Cire bestellen

Doordat Beton Ciré zich hecht op nagenoeg elke gladde, egale en goed voorbewerkte ondergrond kan de beton ciré probleemloos worden aangebracht over tegels, beton en zelfs hout. Bij tegels of een andere ongelijk ondergrond is het belangrijk dat deze is geëgaliseerd alvorens er gesmeerd wordt met beton cire. Ook dient de ondergrond scheurvrij te zijn.

Leer beton ciré te smeren

Bij een bestelling van onze Beton Ciré kunt u een GRATIS! workshop aanvragen op onze locatie. Ons team legt u met veel aandacht uit hoe Beton Ciré verwerkt moet worden. Hopelijk aan het einde van de cursus heeft u dan wat meer vertouwen in het maken van uw project!

Vraag een cursus aan!

Lees hier de beton ciré handleiding

Wij hebben voor u een uitgekauwde handleiding gemaakt voor het aanbrengen van Beton Ciré. Ook hebben we een technische pagina voor het voorwerk dat moet gebeuren voordat Beton Ciré aangebracht kan worden.