Beton Ciré keuken: voor een prachtige, stoere betonlook!

Wilt u uw keuken in een nieuw jasje steken of is het keukenblad aan vervanging toe? Denk dan ook eens aan een Beton Ciré keuken! Dit stevige materiaal is flexibel en sterk, kent vele mogelijkheden in de afwerking en kan dus aangepast worden aan uw persoonlijke woonstijl. Om over de prijs nog maar te zwijgen. 

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is het Franse woord voor ‘geweven beton’. Het is eigenlijk een dunne laag betonstuc die aangebracht kan worden op verschillende ondergronden, zoals gipsplaat, hout, metaal of, na bewerking, over tegels. Deze dunne laag van slechts een paar millimeter bestaat uit een mengsel van cement, hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Door het toegevoegde pigment is de Beton Ciré verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en de laag wordt aangebracht met een spaan, waarmee u zelf de afwerking kunt bepalen. Zo creëert u een levendig effect als u met de spaanstrepen een mooi patroon aanbrengt, of kiest u gemakkelijk voor een strakke, moderne afwerking van uw nieuwe Beton Ciré keuken. 

De verschillende mogelijkheden van een Beton Ciré keuken

Beton Ciré is een dunne betonlaag, maar is desalniettemin ontzettend stevig en duurzaam. De oude Romeinen gebruikten deze techniek eeuwen geleden al om bruggen af te werken. Dat bewijst dat de dunne laag betonstuc in uw keuken enorm flexibel en sterk is.

Door de betonstuc op de juiste manier af te werken, zorgt u ervoor dat de stuclaag warmte- en krasbestendig wordt. Hierdoor blijft uw Beton Ciré keuken jarenlang mooi. 

De betonstuc laag sluit naadloos aan en is hierdoor waterdicht en makkelijk schoon te houden. Het is dus een duurzame en zeer voordelige investering.

Hoe kan ik de Beton Ciré keuken het beste onderhouden?

Uw nieuwe betonstuc keuken is makkelijk te onderhouden. Het oppervlak bevat geen spleten of kieren waar vuil in blijft zitten, dus maakt u het eenvoudig schoon met wat water en zeep. Door de toplaag die aangebracht wordt, raden we af om bijtende schoonmaakmiddelen of een schuurspons te gebruiken. Gelukkig heeft u deze ook niet nodig, omdat bacteriën zich niet kunnen hechten aan de Beton Ciré laag. 

Waar koop ik Beton Ciré?

U kunt de Beton Ciré set makkelijk hier bestellen. Met deze set kunt u zelf de renovatie op zich nemen en de Beton Ciré keuken naar uw eigen smaak opknappen! U bestelt de set per vierkante meter, dus u heeft nooit te veel mortel! Wilt u nog meer weten over een betonstuc keuken? Meer informatie vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je een betere website ervaring te bieden. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies