Hoe maak je een Beton Ciré muur?

De voordelen van een Beton Ciré Muur

Naadloos: Het voordeel van Beton Ciré is dat er op iedere ondergrond een dunne laag kan worden aangebracht. Dit betekent ten eerste dat u niet hoeft te slopen om uw muren te bewerken met Beton Ciré. U kunt uw originele muur en de ondergrond gewoon laten zitten, deze goed voorbereiden en de betonstuc laag zelf aanbrengen. Doordat er maar een dunne laag nodig is om toch het gewenste resultaat te behalen, zal uw Beton Ciré muur naadloos aansluiten op plinten en drempels.

Watervast: Beton Ciré wordt zo afgewerkt, dat het watervast is. Het sluit naadloos aan op plinten en is scheurbestendig, hierdoor is er geen ruimte voor schimmelvorming. Een Beton Ciré is dus perfect in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Maar kan hierdoor ook heel goed op een buitenmuur aangebracht worden! 

Duurzaam: Uw nieuwe beton Ciré muur is slijtvast, waardoor het lang mee gaat. Door de verschillende coatings waarmee u de dunne laag Beton Ciré op uw muur afwerkt, blijft de kleur levendig en heeft u jarenlang plezier van uw muur.

Warmtebestendig: Betonstuc is flexibel en is  bestand tegen vele temperatuurverschillen. Je kunt beton cire op de wand van je openhaard aanbrengen zonder problemen. Het is geen probleem om Beton Ciré op een buitenwand aan te brengen, maar kan ook geschikt zijn in de keuken. Daarnaast is de toplaag kras bestendig en stootvast.

Stijlvol: Een betonlook muur is hip! Betonstuc is ideaal, omdat ieder pigment toe te voegen is aan de mortel en u dus kunt kiezen uit honderden verschillende kleuren Beton Ciré. Hierdoor kunt u kiezen voor een strakke, stijlvolle grijstint, maar u kunt uw wanden ook een warm en levendig karakter geven. Doordat de wand met het gebruik van spanen aangebracht wordt, kunt u zelf de afwerking ervan bepalen. Op de mooie tekening die op uw muur ontstaat, raakt u nooit uitgekeken. De mogelijkheden zijn oneindig en hierdoor sluit een Beton Ciré muur aan op iedere woonstijl. 

Zelf uw muur stuken, is dat moeilijk?

Het allerbeste aan uw nieuwe Beton Ciré muur is, dat u de betonstuc helemaal zelf aan kunt brengen. De betonmortel wordt geleverd met alle juiste primers en coatings, de pigment voor de door u gekozen kleur en met de spaan kunt u zelf bepalen of en hoe u zichtbare veeg strepen aanbrengt. Zo kunt u de verbouwing helemaal zelf in eigen hand nemen. Lees hier hoe u de Beton Ciré zelf aan kunt brengen op uw muren of wanden.

Meer inspiratie nodig voor uw Beton Ciré Muur?

Wilt u nog meer weten over Beton Ciré, alle toepassingen en de prijs ervan? Leest u dan vooral hier verder. U kunt ook direct uw Beton Ciré bestellen en de verbouwing beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je een betere website ervaring te bieden. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies