Uw nieuwe Beton Ciré trap

Kent u dat? Dat u ieder jaar opnieuw de trap aan het schilderen bent om de slijtage op te vullen? Als u kiest voor een Beton Ciré trap is dat probleem verleden tijd! Beton Ciré is een laag betonstuc dat u zelf aanbrengt op uw trap. Dit geeft het een unieke uitstraling en maakt uw trap kras bestendig en stevig. Het is een echt Set en Forget product. U brengt het aan en de betonlaag gaat jarenlang goed mee, zonder dat u het intensief moet onderhouden. Ideaal voor de trap dus.

Een trap met een prachtige robuuste look.

De trap is een prominent onderdeel in uw huis. Het neemt veel ruimte in beslag, verbindt verschillende verdiepingen met elkaar, valt in het oog en vaak niet gemakkelijk te verbouwen. Een Beton Ciré trap is daarom de perfecte oplossing voor u! 

Wat zo fijn is aan Beton Ciré, is dat het een betonmengsel is waar pigment aan toegevoegd wordt. De Beton Ciré is daarom verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en helemaal op uw woonwensen af te stemmen. 

U brengt de betonlaag eenvoudig zelf aan op iedere ondergrond. Door de originele trap goed voor te bewerken en de juiste primer toe te voegen, zuigt de Beton Ciré zich vast op de oude trap en creëert u makkelijk een nieuwe look. De betonstuc wordt aangebracht met een spaan, die zowel kan zorgen voor een strakke, moderne afwerking, als voor een levendig patroon op uw trap. U heeft dus de kans om de Beton Ciré trap helemaal naar uw eigen wensen in te richten. 

Waarom een Beton Ciré trap een duurzame optie is.

Zoals eerder genoemd, brengt u de Beton Ciré laag eenvoudig zelf aan over uw originele trap. Door slechts een dunne laag aan te brengen, steekt u uw trap al in een volledig nieuw en stevig jasje, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de aansluiting op de verschillende verdiepingen. Er hoeven geen vloeren verhoogd te worden of plinten aangepast te worden.

Als u de laag Beton Ciré heeft aangebracht, is deze stevig en flexibel. Het materiaal blijft jarenlang mooi zitten door de toplaag waarmee hij afgewerkt wordt. Deze coating zorgt er ook voor dat de Beton Ciré kras bestendig wordt en de kleuren lang mooi blijven!

Hoe wordt de Beton Ciré aangebracht op de trap?

De originele ondergrond moet eerst worden geschuurd, voordat de primer toegevoegd kan worden. Deze zorgt ervoor dat de Beton Ciré zich vast kan zuigen aan de ondergrond. Sommige materialen hebben meer voorbewerking nodig dan anderen. Vervolgens brengt u zelf de dunne laag betonstuc aan op de trap. Door de verschillende afwerkingen kunt u, met zichtbare of strakke veeg strepen, bepalen hoe uw trap eruit komt te zien. 

Door de Beton Ciré laag af te werken met verschillende coatings, houdt u het materiaal en de kleur jarenlang prachtig en sterk.

Heeft u een open trap? Geen probleem, ook hierop is de betonstuc eenvoudig aan te brengen!

Meer inspiratie

Wilt u meer weten over Beton Ciré trappen? Hier vindt u nog meer informatie over de opties die u heeft met een Beton Ciré trap! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je een betere website ervaring te bieden. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies