Hoe maak je je eigen Beton Ciré meubels?

Waarom nieuwe meubels aanschaffen als u de oude makkelijk en duurzaam een volledig nieuwe look kunt geven? Met Beton Ciré meubels kan dit! Met Beton Ciré haalt u namelijk een unieke, robuuste betonlook in huis met een lange levensduur. Uw nieuwe betonlook meubel zal een échte eye-catcher zijn die net snel zal gaan vervelen.

Hoe wordt de betonlook gecreëerd?

Beton Ciré wordt ook wel betonstuc genoemd. Door een dun laagje betonmengsel aan te brengen op uw meubels, krijgt het die stoere look van een betonnen meubel. Hoewel de Beton Ciré idee geeft dat uw tafel, keukenblad of kastje van beton is, maar is het veel lichter en nog steeds gemakkelijk te verplaatsen. 

Om de Beton Ciré op uw meubels aan te brengen, is het verstandig om de ondergrond eerst goed voor te bewerken. De Beton Ciré zal zich daardoor vastzuigen op vele verschillende oppervlakken, zoals hout, gipsplaats of metaal. Het is van belang om zoveel mogelijk naadloos te zijn. Naden en kieren kunnen gaan doorscheuren door het beton cire heen. Zorg ervoor dat alles 1 en dezelfde kleur heeft om kleur verschil tegen te gaan. Daarna brengt u de betonstuc laag aan, waarvan u de afwerking zelf kunt bepalen. 

De uitstraling van een Beton Ciré meubel

Door uw meubels van een laag Beton Ciré te voorzien, geeft u ze een volledige make-over. De betonstuc kan in vele verschillende kleuren geleverd worden, doordat u zelf makkelijk het pigment met de mortel mengt, Of het kant klare easyline pakket. Vervolgens kunt u het meubel zelf stuken en de gewenste uitstraling geven. Zo kunt u bijvoorbeeld een patroon aanbrengen of het meubel volledig strak stuken. Hiermee geeft u uw Beton Ciré meubels de make-over die volledig bij de rest van uw interieur past! Een warm, Oosters effect creëren met veel zichtbare veegstrepen? Geen probleem! Een robuuste, grijze, stoere afwerking van uw nieuwe tafel? Dat kan! Maak uw nieuwe meubels volledig naar wens.

Hoe lang blijft mijn Beton Ciré meubel mooi?

Beton Ciré is een ontzettend duurzaam product. Er is maar een dunne laag nodig om een hele stevige bescherming te bieden aan uw Beton Ciré meubels. De Beton Ciré is water-, warmte- en krasbestendig, sluit naadloos aan en is eenvoudig schoon te maken. Door de speciale coating zijn uw Beton Ciré meubels slijtvast, vlek ongevoelig en blijven de kleuren jarenlang prachtig. En het is ook nog eens ontzettend hygiënisch, omdat er geen vuil, vocht of schimmel in randen en voegen kan blijven hangen. Uw Beton Ciré meubel is een duurzame investering!

Ik wil meer weten!

Dat is mogelijk! Hier vindt u nog meer informatie over Beton Ciré meubels en kunt u ook meteen een Beton Ciré set bestellen. Vervolgens kunt u de Beton Ciré zelf op uw meubels aanbrengen. Dit kan uw nieuwe DIY-project worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je een betere website ervaring te bieden. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met de cookies